Cookie Consent by Free Privacy Policy website Höjd åldersgräns för medföljande barn i sommar | Mälartåg Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Höjd åldersgräns för medföljande barn i sommar

För att locka fler att resa hållbart med barn och upptäcka Stockholm-Mälardalen i sommar höjs åldersgränsen för medföljande barn tillfälligt på Mälartåg. Två barn till och med 11 år kan resa för 0 kronor med varje betalande resenär med enkelbiljett under perioden 29 april – 20 augusti.

Stockholm-Mälardalen är fullt av barnvänliga utflyktsmål under sommaren. Att upptäcka dem tillsammans med barn genom att resa med tåg blir ofta ett äventyr att minnas och kan bidra till att ge barnen en positiv bild av hållbart resande. Genom att tillfälligt höja åldersgränsen för medföljande barn på Mälartåg är förhoppningen att fler familjer och andra som reser med barn ska välja tåget. 

–  Vi lanserar flera nya kunderbjudanden just nu – och med den här kampanjen vill vi locka fler barnfamiljer och alla andra som reser med barn att upptäcka Stockholm-Mälardalen med tåg i vår och sommar, säger Helena Ekroth, vd på Mälardalstrafik, som står bakom Mälartåg.

Kampanjen gäller vid köp av enkelbiljett i Mälartågs app och via mälartåg.se. Från den 21 augusti gäller åter ordinarie erbjudande för medföljande barn – där två barn till och med 6 år reser avgiftsfritt med betalande resenär.  

Läs om erbjudandet och köp din resa.