Cookie Consent by Free Privacy Policy website Användarvillkor Mitt Konto | Mälartåg Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Användarvillkor för Mitt konto

Dessa villkor (”Användarvillkoren”) gäller för det konto ("Mitt konto") som kund har hos Mälardalstrafik MÄLAB AB, org.nr 556425-0610, med adress Centralplan 3, 111 20 Stockholm, (”Mälardalstrafik”).

Du kan logga in på Mitt konto i Mälardalstrafiks försäljningskanaler, mälartåg.se och Mälartåg app. I inloggat läge kan du köpa, boka om och se dina resor. Du kan även ändra och uppdatera dina personliga uppgifter, ladda ner kvitton och biljetter m.m. Du ansvarar för att de uppgifter som du lämnar är korrekta samt att du vid behov uppdaterar dina uppgifter om uppgifterna ändras.

För dig som är under 18 år krävs målsmans tillstånd för att skapa Mitt konto.

Mitt konto är personligt och får inte överlåtas till annan. Du ansvarar för alla aktiviteter som sker genom ditt konto och för att skydda dina inloggningsuppgifter på så sätt att andra inte tillåts ta del av dessa.

Mälardalstrafik förbehåller sig rätten att genast stänga av ett Mitt konto vid missbruk av kontot eller vid brott mot Användarvillkoren.

För det fall du inte längre vill ha ett Mitt konto kan du när som helst avsluta kontot på egen hand. Du kan även kontakta Mälartåg kundservice som hjälper dig att avsluta kontot. Kontaktuppgifter framgår av mälartåg.se/kundservice. Om kontot har varit inaktivt i 2 år avslutas det automatiskt.

Dessa villkor kan komma att uppdateras över tid och aktuell version av Användarvillkoren finns tillgänglig på här på mälartåg.se.

Mälardalstrafiks köp- och resevillkor gäller när du köper biljetter och reser med Mälartåg. Villkoren hittar du på mälartåg.se.

När du skapar och använder Mitt konto kommer Mälardalstrafik att behandla dina personuppgifter. Under hantering av personuppgifter på mälartåg.se finns information om hur Mälardalstrafik behandlar personuppgifter och om registrerades rättigheter enligt tillämplig dataskyddslagstiftning.


Relaterade Artiklar

Närbild på mobiltelefon i handen på en person som använder Mälartågs app.

Personligt konto för Mälartåg enkelbiljetter

Boka om din resa själv och kom åt dina biljetter från vilken enhet som helst med ett personligt konto.

Läs mer om fördelarna med ett personligt konto