Cookie Consent by Free Privacy Policy website Sommartider i trafiken från 15 juni | Mälartåg Hoppa till huvudmenymenu Hoppa till innehålleast Hoppa till fotensouth

Sommartider i trafiken från 15 juni 

Från lördagen den 15 juni rullar Mälartåg i sommartrafik. Olika sträckor påverkas i olika omfattning, därför är det viktigt att hålla extra koll på tidtabellen. 

Varje år gör vi ändringar i tågtrafiken på sommaren, när färre reser till följd av semestrar och skollov. I år går vi över i sommartidtabell under perioden 15 juni–11 augusti.  

Under 2024 har några tågavgångar på delsträckor i linjenätet varit planerat ersatta med direktbussar. En del av dessa kompletterande direktbussar körs i sommartidtabellen på vardagar, medan andra gör sommaruppehåll. 

Du hittar alla avgångstider i sommartrafiken, både för tåg och de kompletterande direktbussarna, när du söker din resa i Mälartåg app och på mälartåg.se 

I Mälartåg app kan du också se trafikinformation i realtid när du söker din resa och på biljetten som du köper i appen. Läs mer om trafikinformationen i Mälartågs app här. 

Vi önskar dig en trevlig resa i sommar!  


Relaterade Artiklar

En man och en kvinna  står bredvid sina cyklar med sina hjälmar

Upptäck Mälardalen på cykel i sommar

Kristina och Rolf Eklund tog cyklarna på Mälartåg förra sommaren på upptäcktsfärd längs Mälaren. Här är deras bästa tips.

Läs mer om att cykla i Mälardalen
Närbild av mobiltelefon med trafikinformation i mälartåg app.

Förbättrad trafikinformation i Mälartågs app

Nu kan du snabbt och enkelt se den senaste trafikinformationen i appen när du söker din resa och på den köpta biljetten.

Läs mer om trafikinfo i appen